Mistrz gotował a klienci Makro przyglądali się, dopytywali ...
mieli niepowtarzalną okazję podglądać warsztat znanego i cenionego szefa kuchni...
mieli niepowtarzalną okazję podglądać warsztat znanego i cenionego szefa kuchni...
... a przede wszystkim próbować dań przygotowanych na miejscu. Wszyscy
bardzo chętnie próbowali dań wychodzących spod ręki Mistrza.
Wszystkie wykorzystane w przepisach produkty pochodziły z oferty MAKRO www.makro.pl.
Wszystkie wykorzystane w przepisach produkty pochodziły z oferty MAKRO www.makro.pl.
Spotkanie
dodatkowo uatrakcyjniła degustacja win na stoisku z winami.
Do
dań Bernadeta proponowała wina, które dobierała z oferty Makro
A
oto, co można było zjeść i jakie wina spróbować.
Krem
z pomidorów i Senorio Real 2011, DO Ribera del Duero, Hiszpania
Sałatka
z sosem Cesar i Ca’Ernesto, Pinot Grigio 2011. DOC Włochy
Springs
rolls z warzywami i Les Mésillons 2011, AOC Tavel, Francja
Mille
fouille z łososia i A.Zirnhelt Gewurztraminer 2011. AOC Alsace, Francja
Ryż
z owocami morza i Chablis 1er Cru, AOC Chablis, Francja
Łosoś z puree ziemniaczanym i sosem na bazie octu balsamicznego i Chablis 1er Cru, AOC Chablis, Francja
Risotto z grzybami leśnymi i Missiones
de Rengo Chardonnay Reserva 2011, Casablanca Valley, Chile
Zapiekanka
z mięsa mielonego i Senorio Real 2011, DO Ribera del Duero, Hiszpania
Placki
z owocami i Martini, DOCG Asti, Włochy
Krem
z jabłek i żurawiną i Piesport Riesling 2011, Auslese, Niemcy
Ślicznie wyglądasz na zdjeciu :) naprawde!!!! zadne tam podlizywanie sie:D
OdpowiedzUsuń