Ananas z grilla - również dla tych co nie lubią świeżych ananasów. Grillowanie wydobywa z niego słodycz i soczystość.
Oprócz
ananasa nic więcej nie potrzeba.
Ananasa
należy przekroić wzdłuż na na ćwiartki– razem z pióropuszem liści. Wyciąć twardy
rdzeń. Ułożyć na ruszcie przecięciem do dołu. Następnie położyć na skórce i grillować
do osiągnięcia wymaganej/ulubionej miękkości owocu.
Ananasa z grilla bardzo lubię, ale to co mnie na prawdę zafascynowało to Twoje żelazko ;)
OdpowiedzUsuń;D
Usuńdo prasowania pełnych brzuszków:)
UsuńLubię i surowy i grilowany:)
OdpowiedzUsuńSmażonego nie robiłam nigdy:D
OdpowiedzUsuńpolecam :)
UsuńMy dodajemy czasami do grillowanego ananasa sos klonowy, intensyfikuje on jeszcze bardziej smak i słodycz grillowanego ananasa
OdpowiedzUsuńto fakt, też czasem dodaję :)
Usuń