Jakiś czas temu miałam przyjemność uczestniczyć w warsztatach zorganizowanych przez Fairy Polska w SMART STUDIO przy ulicy Hożej 51.
Warsztaty prowadził Grzegorz Łapanowski.
W
całym wydarzeniu chodziło nie tylko o smaczne gotowanie ale również o zaprezentowanie
skuteczności płynu do mycia naczyń Fairy. Ja płyn ten znam od dawna i go używam
więc dla mnie to nie była nowość.
W
spotkaniu wzięła udział spora grupka blogerów kulinarnych i czas upłynął nam
bardzo miło, no ale na spotkaniach z Grzegorzem Łapanowskim tak jest zawsze.
Podczas
spotkania przygotowaliśmy kilka dań których przygotowanie wymagało pobrudzenia
wielu garnków, talerzy, miseczek … .
- KOZI SER Z MŁODYMI BURACZKAMI, OLIWĄ
TRUFLOWĄ I 9 LETNIM OCTEM BALSAMICZNYM
- GYU TATAKI - CARPACCIO PO JAPOŃSKU
-
SZPARAGI Z POMIDORKAMI CHERRY I KOPREM
WŁOSKIM
- KACZKA Z OWOCAMI
- POLSKA SEZONOWA WOŁOWINA Z SALSA VERDE
- SANDACZ Z SZYNKĄ DOJRZEWAJĄCĄ NA PUREE Z
KALAFIORA
- OŚMIORNICE W SALSIE Z PALONYCH POMIDORÓW
-
TRUFELKI CZEKOLADOWE Z MIGDAŁAMI
Z TATAREM Z TRUSKAWEK I MIĘTĄ LUB Z ANANASA Z BAZYLIĄ
-
SMOOTHIE ANANASOWE Z BAZYLIĄ
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz