Królik
duszony w czerwonym winie, pyszny i prosty w przygotowaniu.
Królika
umyć, osuszyć, podzielić na porcje. Oprószyć solą.
Smażyć na oliwie na rumiano
z każdej strony.
Ułożyć w żeliwnym garnku, dodać ziele
angielskie, pieprz, listek laurowy, czosnek, rozmaryn, wlać bulion i
dusić 20 minut.
Po tym czasie wlać wino oraz podsmażone na oliwie
szalotki. Dusić królika około 30 minut, do miękkości.
- królik,
- oliwa do smażenia,
- 500 g szalotki,
- sól,
- gałązka rozmarynu,
- 3- 4 ząbki czosnku,
- 6 ziaren pieprzu czarnego,
- 5 owoców ziela angielskiego,
- 1 listek laurowy,
- 300 ml bulionu drobiowego,
- 300 ml czerwonego wytrawnego wina,
Bardzo lubię mięsko królika także przepis jak najbardziej wypróbuje :D
OdpowiedzUsuńPozdrowionka!
Jadłam królika wiele lat temu.Pamiętam, że być przepyszny. Serdecznie pozdrawiam Cie Asiu.
OdpowiedzUsuńhttp://balakier-style.pl/
A w którym momencie wchodzi do gry rozmaryn, który jest na liście, a nie ma w przepisie? :)
OdpowiedzUsuńoczywiście razem z ziołami :) faktycznie uciekł :(
UsuńHi i am kavin, its my first occasion to commenting anywhere, when i read this article i
OdpowiedzUsuńthought i could also make comment due to this brilliant piece of
writing.
Hey there! I could have sworn I've been to this website
OdpowiedzUsuńbefore but after browsing through some of the post I realized it's new to me.
Anyhow, I'm definitely glad I found it and I'll be book-marking and checking back often!
zapraszam i polecam :) pozdrawiam
UsuńI’m not that much of a online reader to be honest but your
OdpowiedzUsuńsites really nice, keep it up! I'll go ahead and bookmark your site to come back down the road.
Many thanks
Thanks You too :) happy to heard from people who enjoy reading my blog
UsuńHurrah, that's what I was seeking for, what a material!
OdpowiedzUsuńexisting here at this web site, thanks admin of this website.
Thank You, happy to help :)
UsuńThank You so much :)
UsuńMarvelous, what a web site it is! This web site gives valuable data to us,
OdpowiedzUsuńkeep it up.
Great post. I was checking constantly this blog and I'm impressed!
OdpowiedzUsuńVery useful information specially the last part :
) I care for such info much. I was looking for this
certain information for a very long time. Thank you and best
of luck.
Happy to hear that i could help :)
UsuńFantastic beat ! I would like to apprentice while you amend
OdpowiedzUsuńyour site, how can i subscribe for a blog website?
The account helped me a appropriate deal. I have been tiny bit
acquainted of this your broadcast provided shiny clear concept
Hi, nice to hear that. You can follow me on Facebook https://www.facebook.com/krolestwogarow/ :)
Usuń