Blog o gotowaniu - tradycyjna kuchnia
środa, 14 maja 2014
Pesto ze szczypiorku czosnkowego
2 pęczki szczypiorku czosnkowego,
100 ml nasion słonecznika,
50 ml oliwy,
100 ml startego parmezanu,
sok z 1/2 cytryny,
1/2 łyżeczki cukru,
szczypta soli,
Wszystkie składniki zmiksować, uważając aby nie przegrzać miksera.
Jest pyszne :)
przepis od Państwa
Majlertów
zastawa z
2 komentarze:
Joanna
4 kwietnia 2020 13:24
Właśnie jem z makaronem:)Pyyycha!
Odpowiedz
Usuń
Odpowiedzi
królestwo garów
8 kwietnia 2020 10:48
super :) pozdrawiam :)
Usuń
Odpowiedzi
Odpowiedz
Odpowiedz
Dodaj komentarz
Wczytaj więcej...
‹
›
Strona główna
Wyświetl wersję na komputer
Właśnie jem z makaronem:)Pyyycha!
OdpowiedzUsuńsuper :) pozdrawiam :)
Usuń