Na
patelnię wlać oliwę, rozgrzać.
Położyć kromki chleba tostowego i zrumienić od spodu.
Przyrumieniony z jednej strony chleb, zdjąć i ułożyć na desce stroną przypieczoną do góry, posmarować pesto i przykryć serem. Na patelnię wlać oliwę, kromki ułożyć na patelni i przyrumienić spód.
Położyć kromki chleba tostowego i zrumienić od spodu.
Przyrumieniony z jednej strony chleb, zdjąć i ułożyć na desce stroną przypieczoną do góry, posmarować pesto i przykryć serem. Na patelnię wlać oliwę, kromki ułożyć na patelni i przyrumienić spód.
Zamiast
pesto ze szczypiorku czosnkowego można użyć pesto czosnku niedźwiedziego, z roszponki, z bazylii...
zastawa z
zastawa z
Tostów z patelni jeszcze nie próbowałem 😊
OdpowiedzUsuń