czwartek, 12 marca 2015

Warsaw Italian Week (end)

27 – 29 marca, w Warszawie odbędzie się Warsaw Italian Week. Dwadzieścia restauracji zaprezentuje autorskie trzydaniowe menu: przystawka, danie główne i deser. Promocyjna cena zestawu 39 zł.
Na promocyjne menu obowiązują bilety, które można kupić już od jutra (13 marca) na stronie http://www.restaurantweek.pl/.
Niestety czas spędzony przy stoliku jest ograniczony i wynosi 90 minut. Trzeba zrobić miejsce dla następnych szczęśliwców, którym udało się kupić bilet.
Warsaw Italian Week to również warsztaty kulinarne, podczas których przygotowywane będą dania kuchni włoskiej.
UWAGA!! Bilety w sprzedaży będą od poniedziałku 16 marca, od godziny 12.


Warsztaty odbędą się w nowym studiu kulinarnym FOOD LAB STUDIO, stworzonym przez Grzegorza Łapanowskiego.
Bilety w cenie 149 zł do nabycia na stronie http://www.restaurantweek.pl/, również od jutra (13 marca).


Koordynatorem i organizatorem jest Maciej Żakowski.


1 komentarz: