Na
promocyjne menu obowiązują bilety, które można kupić już od
jutra (13 marca) na stronie http://www.restaurantweek.pl/.
Niestety
czas spędzony przy stoliku jest ograniczony i wynosi 90 minut.
Trzeba zrobić miejsce dla następnych szczęśliwców, którym udało
się kupić bilet.
Warsaw
Italian Week to również warsztaty kulinarne, podczas których
przygotowywane będą dania kuchni włoskiej.
UWAGA!! Bilety w sprzedaży będą od poniedziałku 16 marca, od godziny 12.
UWAGA!! Bilety w sprzedaży będą od poniedziałku 16 marca, od godziny 12.
Warsztaty
odbędą się w nowym studiu kulinarnym FOOD LAB STUDIO, stworzonym
przez Grzegorza Łapanowskiego.
Bilety
w cenie 149 zł do nabycia na stronie http://www.restaurantweek.pl/,
również od jutra (13 marca).
Koordynatorem
i organizatorem jest Maciej Żakowski.
Pychotka! Uwielbiam kuchnie włoską!
OdpowiedzUsuń