Hotel
posiada także znaną i cenioną restaurację Le Rotisserie z letnim
patio,
oferuje swoim gościom część rekreacyjną z basenem i sauną
oraz 2 eleganckie sale konferencyjne o powierzchni 50 m2 i 160 m2...”
Sale
konferencyjne, ostatnio zostały zmodernizowane i odnowione.
Zyskały
nowy blask. Znam te sale od jakiegoś czasu, gdyż bywam tam, na
różnego rodzaju degustacjach. Zawsze narzekaliśmy na kolory i
słabe oświetlenie, które uprzykrzało utrudniało życie, tym
którzy próbowali uwieczniać wydarzenie robiąc zdjęcia.
Teraz
już nie będzie takiego problemu ;)
No
dobrze, ale nie tylko o zdjęcia chodzi.
Ma być zapewniony komfort osobom uczestniczącym w spotkaniach i konferencjach. Odpowiednie oświetlenie, sale wyposażone w profesjonalny sprzęt
i cudowny catering, gdzie najprostsza kanapka
jest dziełem sztuki kulinarnej :) tworzą idealne miejsce na
spotkania W hotelu znajduje się apartament, w którym organizowane
są spotkanie na najwyższym szczeblu: z ważnymi gośćmi, głowami
państw... .
Szef
kuchni Paweł Oszczyk, jeden ze zdecydowanie najlepszych szefów
kuchni w Polsce, jest związany z hotelem od samego początku jego
istnienia. Razem z sommelierem (wielokrotnym Mistrzem Polski Sommelierów) Andrzejem Strzelczykiem tworzą
wspaniały duet, dbający o podniebienia gości.
Każde
spotkanie biznesowe, nawet najtrudniejsze, którym towarzyszyć
będzie catering hotelowy, będzie udanym spotkaniem.
Wspomnieć
należy również o eleganckich, luksusowych pokojach, otoczonych
zielenią i ciszą,
które w połączeniu z usytuowaniem hotelu w
samym centrum miasta tworzą idealne miejsce na spotkania nie tylko
biznesowe, konferencyjne, ale również wyjazdy rodzinne.
Zdjęcia Le Regina i królestwo garów.
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz