skip to main
|
skip to sidebar
Paste the navigation code here
Główna
Wielkanoc
O mnie
Kontakt
Grillowanie
Partnerzy
Wigilia
Mięsa i wędliny domowe
dania z gęsi
dania z gęsi
Wizytówka Facebooka
królestwo garów
Wypromuj również swoją stronę
.Wigilia
ciasta świąteczne
ciasta świąteczne
DZICZYZNA
DANIA Z KACZKI
śledź
jajka
kuchnia XX-lecia międzywojennego
kuchnia XX-lecia międzywojennego
5-ta ćwiartka
kuchnia XIX/XX wiek
kuchnia XIX/XX wiek
pasztety
kuchnia PRLu
grillowanie
torty
inne ptactwo
karnawał
pączki faworki
pączki faworki
szparagi
na skwar
przetwory
spis
PIECZYSTE
Szukaj na tym blogu
WIELKANOC
ciasta wielkanocne
ciasta wielkanocne
SPIS KATEGORII
Translate
Gastro Magic
figi
figi
Labels
5 ćwiartka
(38)
5-ta ćwiartka
(1)
akcja społeczna
(3)
babki
(23)
baranina
(14)
bażant
(12)
bezglutenowe
(10)
biblioteczka królestwa garów
(1)
bigos
(1)
bliny
(4)
budyń
(9)
burgery
(1)
chłodniki
(5)
chrust
(7)
ciasta
(286)
ciasta z owocami
(73)
ciastka
(87)
ciekawostki
(8)
cielęcina
(21)
cukinia
(26)
czekolada
(24)
czosnek niedźwiedzi
(16)
dania bezmięsne
(154)
dania mięsne
(245)
dania z ryżu
(10)
desery
(126)
dietetycznie
(2)
dipy
(5)
dodatki
(116)
domowe wędliny
(15)
drób
(258)
dziczyzna
(85)
dzik
(35)
faworki
(11)
figi
(42)
filmy
(1)
gęś
(40)
gołąbki
(8)
gołębie
(3)
gotowałam z
(23)
grill
(47)
grillowanie
(2)
grzyby
(95)
halloween
(1)
indyk
(16)
jadłam na zaproszenie
(23)
jagnięcina
(28)
jaja
(1)
jajka
(67)
jeleń
(15)
kaczka
(89)
karnawał
(28)
kartofle
(61)
kasza
(14)
kasztany
(2)
kawa
(1)
kiszonki
(4)
kluski
(43)
konkurs
(8)
kontakt
(1)
kozina
(1)
koźlina
(1)
królik
(8)
kuchnia PRL
(38)
kuchnia PRLu
(1)
kurczak
(65)
kuropatwa
(2)
kwiaty
(27)
legumina
(4)
lody
(15)
łosoś wędzony
(12)
makarony
(40)
marynaty
(5)
mazurki
(19)
mięso z zupy z rosołu
(12)
naleśniki
(33)
nalewki
(10)
napoje
(36)
nie marnuj żywności
(2)
o mnie
(3)
oliwa
(3)
oliwki
(10)
ośmiornica
(3)
owoce
(204)
owoce morza
(26)
partnerzy
(1)
pasty
(12)
pasztety
(23)
pączki
(6)
perliczka
(27)
pieczywo
(5)
piernik
(9)
pierogi
(57)
piknik
(2)
pizza
(6)
placki
(24)
podroby
(30)
podróże
(29)
podróże; gdzie zjeść
(2)
pomidory
(7)
produkty lokalne
(26)
produkty z oznaczeniami
(18)
przekąski
(335)
przepiórki
(19)
przetwory
(87)
przetwory; dodatki
(1)
przyprawy
(3)
przystawki
(126)
pudding
(4)
rabarbar
(9)
raki
(1)
ramen
(1)
restauracje
(4)
risotto
(2)
różności
(37)
ryby
(128)
ryby pieczone
(2)
sałatki
(124)
sarna
(10)
ser
(33)
serniki
(20)
skrei
(4)
słodkości
(2)
smoothie
(1)
sorbety
(6)
sosy
(32)
sous vide
(2)
surówki
(23)
sushi
(2)
szarlotki
(12)
szparagi
(62)
szpinak
(11)
szynkowar
(3)
śledzie
(39)
śledź
(1)
ślimaki
(4)
śniadania
(31)
święta
(26)
tapas
(10)
tarty
(49)
test produktu
(7)
tłusty czwartek
(8)
torty
(51)
tosty
(9)
truskawki
(4)
Trzech Króli
(4)
Trzy Znaki Smaku
(17)
warsztaty
(74)
warzywa
(202)
wędliny
(13)
Wielkanoc
(86)
wieprzowina
(103)
Wigilia
(93)
wina z lidla
(1)
wino
(188)
wołowina
(50)
wydarzenia
(164)
z biblioteczki królestwa garów
(85)
zając
(3)
zapiekanki
(59)
zero waste
(1)
ziemniaki
(37)
zioła
(5)
ZMIANY
(1)
zupy
(111)
Biblioteczka królestwa garów
biblioteczka królestwa garów
Obsługiwane przez usługę
Blogger
.
Przyciski Listonic
Archiwum bloga
►
2024
(3)
►
stycznia
(3)
►
2023
(20)
►
grudnia
(1)
►
października
(1)
►
września
(2)
►
czerwca
(2)
►
kwietnia
(1)
►
marca
(4)
►
lutego
(2)
►
stycznia
(7)
►
2022
(70)
►
grudnia
(5)
►
listopada
(7)
►
października
(9)
►
września
(7)
►
sierpnia
(6)
►
lipca
(4)
►
czerwca
(6)
►
maja
(4)
►
kwietnia
(3)
►
marca
(8)
►
lutego
(5)
►
stycznia
(6)
►
2021
(100)
►
grudnia
(6)
►
listopada
(1)
►
października
(6)
►
września
(2)
►
sierpnia
(7)
►
lipca
(9)
►
czerwca
(8)
►
maja
(13)
►
kwietnia
(13)
►
marca
(13)
►
lutego
(10)
►
stycznia
(12)
►
2020
(144)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(11)
►
października
(13)
►
września
(11)
►
sierpnia
(13)
►
lipca
(14)
►
czerwca
(11)
►
maja
(14)
►
kwietnia
(7)
►
marca
(15)
►
lutego
(9)
►
stycznia
(13)
►
2019
(163)
►
grudnia
(13)
►
listopada
(9)
►
października
(15)
►
września
(10)
►
sierpnia
(9)
►
lipca
(12)
►
czerwca
(10)
►
maja
(12)
►
kwietnia
(18)
►
marca
(18)
►
lutego
(15)
►
stycznia
(22)
►
2018
(186)
►
grudnia
(18)
►
listopada
(20)
►
października
(20)
►
września
(18)
►
sierpnia
(17)
►
lipca
(11)
►
czerwca
(12)
►
maja
(19)
►
kwietnia
(8)
►
marca
(17)
►
lutego
(13)
►
stycznia
(13)
►
2017
(89)
►
grudnia
(11)
►
listopada
(6)
►
października
(2)
►
września
(1)
►
sierpnia
(2)
►
lipca
(2)
►
czerwca
(8)
►
maja
(6)
►
kwietnia
(9)
►
marca
(12)
►
lutego
(8)
►
stycznia
(22)
▼
2016
(294)
►
grudnia
(20)
►
listopada
(26)
►
października
(19)
►
września
(27)
►
sierpnia
(28)
►
lipca
(27)
►
czerwca
(19)
►
maja
(30)
►
kwietnia
(20)
►
marca
(30)
►
lutego
(22)
▼
stycznia
(26)
Udziec z sarny pieczony
Chruścik lany - faworki lane
Kaczka z jabłkami pieczona
Surówka z kapusty pekińskiej
Galantyna z kurczaka z suszonymi pomidorami
Pieczeń siekana
Comber z jelenia z orzechami
Kulki czekoladowo - kokosowe
Pierś kaczki z sosem mirabelkowym
Pierś perliczki panierowana, smażona
Banica z mięsem drobiowym
Zimowa surówka
Puree ziemniaczane z groszkiem
Antrykot grillowany, w musztardzie
Ziemniaki pieczone z cynamonem
Śledź z goma wakame
Wódka i ziemniak – szlachetna para
uda kurczaka z tajskimi przyprawami
pączki faworkowe - faworki dobrze nadziane
Bulwy smażone
Rosół
Pierożki z kaszą, grzybami i orzechami laskowymi
Kolacja w ProVita
Risotto z drobiem, z perliczką
Perliczka pieczona w sianie palona
Jaja poszetowe obsmażone - jajka zwane eklerkami
►
2015
(290)
►
grudnia
(24)
►
listopada
(28)
►
października
(31)
►
września
(29)
►
sierpnia
(16)
►
lipca
(25)
►
czerwca
(20)
►
maja
(27)
►
kwietnia
(18)
►
marca
(25)
►
lutego
(22)
►
stycznia
(25)
►
2014
(346)
►
grudnia
(26)
►
listopada
(28)
►
października
(27)
►
września
(33)
►
sierpnia
(23)
►
lipca
(29)
►
czerwca
(31)
►
maja
(30)
►
kwietnia
(29)
►
marca
(29)
►
lutego
(27)
►
stycznia
(34)
►
2013
(429)
►
grudnia
(43)
►
listopada
(36)
►
października
(39)
►
września
(33)
►
sierpnia
(36)
►
lipca
(36)
►
czerwca
(37)
►
maja
(38)
►
kwietnia
(34)
►
marca
(41)
►
lutego
(30)
►
stycznia
(26)
►
2012
(284)
►
grudnia
(39)
►
listopada
(28)
►
października
(33)
►
września
(35)
►
sierpnia
(31)
►
lipca
(29)
►
czerwca
(26)
►
maja
(28)
►
kwietnia
(20)
►
marca
(15)
katalogsmaków
analitycs
mikseer
czwartek, 14 stycznia 2016
Śledź z goma wakame
2 płaty śledzia (u mnie matiasy),
100 – 120 g goma wakame,
5 jajek przepiórczych ugotowanych na twardo,
olej z pestek dyni,
Śledzia pokroić w niezbyt drobną kostkę. Wymieszać z goma wakame. Podać z jakiem przepiórczym, polane olejem.
zastawa z
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz
Nowszy post
Starszy post
Strona główna
Subskrybuj:
Komentarze do posta (Atom)
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz