Pieczarki
obrać, pokroić w grube plasterki.
Cebule
pokroić w półplasterki.
Cebulę
poddusić na maśle, następnie dodać pieczarki i razem chwilę
przesmażyć.
Doprawić
do smaku solą i pieprzem.
Odstawić
do ostudzenia.
Jajka
ubić.
Wymieszać
z bułką tartą i pieczarkami.
Pozostałe
masło rozpuścić.
Każdy
płat ciasta przed użyciem smarujemy masłem (tym rozpuszczonym) !!!
Następny
płat (każdy smarujemy masłem) położyć na pierwszym.
Wstawić
do piekarnika nagrzanego do 200 stopni na około 30 minut.
- ciasto filo opakowanie,
- 700 g pieczarek,
- 2 cebule,
- 4 jajka,
- 1 łyżka bułki tartej,
- sól,
- pieprz,
- 200 g masła,
Brak komentarzy:
Prześlij komentarz